Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL PROJECTE DINAMO, DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS, DESPERTA INTERÈS A FLANDES

El divendres 13 de juny, una delegació de polítics i tècnics de la regió belga de Flandes va visitar la comarca de l’Alt Penedès per conèixer les polítiques de Joventut que es treballen a nivell comarcal.

 

La delegació estava formada per Els Cuisinier, assessora política del ministre de Joventut, Cultura, Esports i Mitjans de Comunicació; Sofie Gyles, coordinadora local de Joventut del districte de Edurne; Kaat Somers, membre del Consell Local de Joventut de Zoersel, i Wouter Vandemaele, coordinador local de Joventut de Izegem. Els acompanyaven Sara Molins, tècnica de Relacions Internacionals de la Direcció General de Joventut, i Anna Gómez, referent tècnica del territori.
El principal motiu de la visita era conèixer el treball de col•laboració que desenvolupen els municipis de l’Alt Penedès per tal de millorar les polítiques locals de Joventut en el marc del projecte “Dinamo” (que el Servei Comarcal de Joventut va posar en marxa fa 13 anys); i, en especial, el projecte de tècnics municipals compartits.
Per poder il•lustrar millor el funcionament del projecte, la trobada es va fer a Torrelavit, un dels municipis que fa més anys que està adherit al projecte “Dinamo” i que té una llarga tradició de treball amb polítiques de Joventut. Allà van ser rebuts per l’alcalde, Ramon Riera; el conseller de Joventut del Consell Comarcal, Sergi Vallès, la responsable tècnica del Servei Comarcal de Joventut, Roser Nin, i la tècnica municipal de Joventut, Núria Pérez.
La delegació flamenca va visitar el municipi, l’equipament juvenil i els equipaments culturals i esportius. A la piscina municipal van interessar-se per una pintura mural de grans dimensions que decora la façana i que ha estat realitzada per un grup de joves artistes del municipi. La visita servir per explicar i exemplificar els serveis per a joves que s’estan desenvolupant tant a nivell municipal com comarcal.
Vilafranca del Penedès, 11 de juny de 2014
 

Destaquem