Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL SINDICAT DE LLOGATERS DE VILAFRANCA GUANYA EL PRIMER PREMI MÒNICA HILL

En la primera edició convocada pel col·lectiu Imprescindibles hi va haver un accèssit de 500 euros per a l’Agrupament Escolta la Canadenca

El Sindicat de Llogateres de Vilafranca es va proclamar guanyador del primer premi Mònica Hill, amb una dotació de 1.500 euros, per un projecte de suport a famílies desafavorides i en situació de vulnerabilitat, davant les dificultats per accedir a un habitatge digne.


El jurat va optar en aquesta primera edició per donar un accèssit de 500 euros a l’Agrupament Escolta i Guia la Canadenca, pel seu projecte d’integració i promoció de la relació intergeneracional a través d’activitats lúdiques i d’esbarjo al barri de l’Espirall.


Els membres del jurat, integrat per Natàlia Hill, Otger Amatller, Montse Pitarch, Isabel Torrents i Jordi Asensi, van remarcar les dificultats per escollir entre els set projectes presentats a la convocatòria i van assegurar que han fet prevaler els criteris que Mònica Hill havia prioritzat al llarg de la seva vida.


Els premis es van lliurar el divendres 25 de novembre, en un acte celebrat al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, on el vicepresident primer del Consell i conseller comarcal d’Ensenyament, Albert Tort, va remarcar el compromís social de Mònica Hill i va demanar que la convocatòria anual dels premis sigui una via per mantenir-lo viu.


En aquest mateix sentit es va pronunciar l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va tancar l’acte lloant la dimensió de Mònica Hill en el seu compromís de lluita social més enllà dels partits polítics.


Els premis Mònica Hill són una eina impulsada des del col·lectiu Imprescindibles amb l’objectiu de visibilitzar aquelles entitats o particulars que treballen en benefici de la societat i que, habitualment, passen desapercebuts.


Aquest col·lectiu ha comptat, en aquesta primera edició dels premis, amb el suport d’entitats i institucions, i també de molts particulars que han participat a les activitats que s’han organitzat al llarg de tot l’any per recollir fons per garantir la dotació econòmica dels premis. Precisament, el jurat dels premis va agrair especialment les aportacions desinteressades fetes des de la fila 0 d’aquesta convocatòria.


Vilafranca del Penedès, 28 de novembre de 2022

Imatges relacionades

Destaquem