Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL TORNEIG COMARCAL DE FUTBOL 7 NO CELEBRARÀ L'EDICIÓ D'ENGUANY

El Consell Comarcal, Penedès TV i l'Associació per a la Promoció de l'Esport han decidit que la Copa Penedès TV / Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Gran Premi Diputació de Barcelona, obri un parèntesi fins a la temporada 2020-2021

Aquesta competició intermunicipal, de modalitat futbol 7 categoria infantil, és única a Catalunya per la seva filosofia i és també una forma de fer comarca: els equips són municipals i estan formats exclusivament per nens i nenes empadronats al municipi. Per sobre del vessant competitiu, hi ha el vessant més lúdic i social, una forma de conviure un cap de setmana practicant l'esport del futbol i també amb moltes hores de piscina per aguantar la calor.

El Torneig s'ha celebrat ininterrompudament a diferents municipis de l'Alt Penedès des de l'any 2008 i estava previst que es tornés a celebrar a la zona esportiva de Vilafranca durant el cap de setmana del 27 i 28 de juny propers.

La competició s'organitza sota els paraigua de la Federació Catalana de Futbol; la setmana passada la Federació va anunciar la suspensió de totes les activitats futbolístiques fins a passat l'estiu per evitar contagis de la COVID. Pel mateix motiu, els organitzadors del Torneig Comarcal de Futbol 7 han adoptat la decisió de no convocar enguany aquesta fita lúdico-esportiva que sempre es feia coincidir amb el final del curs i abans de l'inici de les vacances d'estiu.

Vilafranca del Penedès, 7 de maig de 2020

 

Destaquem