Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EMPRESES AGROALIMENTÀRIES QUE SERVEIXEN A DOMICILI I PETITS COMERÇOS OBERTS DURANT EL CONFINAMENT

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès recull en la seva web la informació d'empreses agroalimentàries que serveixen comandes a domicili a tota la comarca i també la informació facilitada pels ajuntaments sobre els petits comerços de cada municipi oberts durant el confinament

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal ha recollit la informació de les empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès elaboradores de productes artesants i que els reparteixen a domicili per tota la comarca.

Hi ha empreses que fan productes d’horta ecològics, fruita, aviram, ous, conserves, oli d’oliva, tot tipus de làctics, melmelades, carquinyolis, cervesa artesana, vins i caves ecològics.

Totes aquestes empreses formen part del Cens d’Empreses Artesanes Agroalimentàries de l’Alt Penedès, que va elaborar el Consell Comarcal en el marc del programa “Productes de la Terra” seguint criteris de qualitat establerts per la Diputació de Barcelona.

A la mateixa pàgina de la web corporativa, el Consell Comarcal ha recollit la informació dels petits comerços oberts als municipis de l’Alt Penedès, molts dels quals serveixen a domicili dins el terme municipal.

Hi ha forns de pa, estancs, farmàcies, botigues de queviures de tot tipus, quioscos i tot tipus de serveis d’urgència i a domicili.

https://www.ccapenedes.cat/actualitat/destaquem/empreses-agroalimentaries-de-l2019alt-penedes-que-porten-comandes-a-domicili

Vilafranca del Penedès, 30 d’abril de 2020

Destaquem