Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

enoturismePENEDÈS REP EL PREMI A LA MILLOR IMPLEMENTACIÓ D'UNA POLÍTICA TURÍSTICA D'ÈXIT

La XIX nit del Turisme 2014, promoguda per l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’economia i turisme, premia la política turística d’enoturismePENEDÈS

 

En el marc de l’Hotel Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat, es va celebrar la 19a edició de la Nit del Turisme, un esdeveniment organitzat per l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme “La Xarxa de Periodistes de Turisme” i que enguany va concentrar a més de 450 professionals de la Gastronomia, el Periodisme, els Serveis i la Gestió de Municipis.


L’acte, presidit per l’Il•lustríssim Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona i la Il•lustríssima Sra. Núria Marin, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, va consistir en un sopar, en el que es van lliurar diferents guardons relacionats amb el turisme, i que sota la denominació de premis ALI BEI, reconeixen anualment a:

  • Millor innovació turística Orientada a Hotels
  • Millor implementació de política turística per part d’una destinació
  • Personatge més notable del sector turístic
  • Contribució de la connectivitat de Barcelona amb la resta del món
  • Aposta per la qualitat dels serveis turístics
  • Personatge líder de l’Hostaleria.

 

enoturismePENEDÈS, va rebre enguany i per primer cop, el Premi, que distingeix a la millor implementació d’una política turística d’èxit. Aquest va ser recollit per el Sr. Francesc Olivella, President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, de la mà del Sr. Ramon Riera Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona.

 

Fonts d’enoturismePENEDÈS, manifesten la importància d’aquest reconeixement, i s’atribueix a l’esforç i treball fet des de fa més de 10 anys, pel tot el territori, per esdevenir un destí turístic de referència. Aquesta trajectòria, combinada amb la innovació constant, com la recent posada en marxa de la plataforma de comercialització pròpia, la imminència de projectes com el Miravinya, la aposta per la qualitat, o la millora continua a través de la formació, es destaquen com alguns dels punts claus que han culminat amb la obtenció d’aquest important reconeixement.

 

Vilafranca del Penedès, 27 de març de 2014

 

Destaquem