Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ES REUNEIXEN ELS AGENTS ECONÒMICS I SOCIALS PER A LA DINAMITZACIÓ DEL SECTOR INDUSTRIAL I PRODUCTIU DE L’ALT PENEDÈS

S’inicia un estudi per analitzar les necessitats empresarials i marcar noves línies estratègiques per dinamitzar el sector industrial de l’Alt Penedès

 

Amb l’impuls del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca, s’inicia l’elaboració d’un estudi per analitzar la situació del sector industrial a la comarca. L’objectiu és identificar les dificultats estructurals per tal de poder revertir la tendència actual de pèrdua de força del sector a l’Alt Penedès.
L’estudi comptarà amb la participació i l’estreta col•laboració de diversos ajuntaments de la comarca per tal de teixir sinèrgies amb les empreses industrials i d’aquesta manera establir una radiografia de les necessitats i demandes estructurals i estratègiques del món industrial de l’Alt Penedès.
L’estudi es va posar en marxa en el marc de la reunió dels agents econòmics i socials (administracions, associacions empresarials, sindicats, etc.) que es va fer el dilluns 17 de febrer al Consell Comarcal. Al llarg de properes reunions, s’aniran compartint els resultats i es farà un seguiment de l’estudi.
Segons la vicepresidenta de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Lluïsa Llop, “des de les administracions hem d’ajudar el sector industrial a detectar i solucionar les dificultats estructurals estratègiques, per aconseguir crear ocupació i perquè puguin fer passes endavant”.
L’estudi estarà finalitzat el juny de 2014, un cop s’hagi dut a terme la prospecció d’empreses i l’anàlisi de la informació obtinguda.
Vilafranca del Penedès, 19 de febrer de 2014
 

Destaquem