Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ESPAI DE TROBADA PER A ADOLESCENTS DEL COL·LECTIU LGTBIQ+ A L’ALT PENEDÈS

Els Serveis d’Atenció Integral LGTBIQ+ (SAI) del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereixen un espai segur amb activitats i dinàmiques diverses

A partir del proper divendres 23 de febrer les joves LGTBIQ+ interessades podran utilitzar aquest espai situat a l’Espai Jove la Nau, a Vilafranca del Penedès. El punt de trobada està pensat per a persones d’entre 14 i 18 anys, tot i que s’adaptarà a les edats i els interessos dels participants. L’horari serà els divendres de 18 a 20 h.

Aquesta iniciativa neix des dels SAI com a recurs que acompanya el col·lectiu LGTBIQ+ per donar suport a les seves necessitats d’identificació, socialització i suport. En algunes ocasions, les persones joves del col·lectiu es troben que aquestes necessitats es poden veure vulnerades per possibles discriminacions per raons d’identitat de gènere, orientació sexual o expressió de gènere.

Així doncs, els objectius principals de l’espai són: ajudar a crear xarxes de suport i acompanyament LGTBIQ+ entre les persones adolescents; crear un entorn segur i de cures en què poder expressar lliurement diferents maneres de viure el gènere i la sexualitat; afavorir un espai de socialització i lúdic entre les joves; promoure la creació de xarxes d’associació i reivindicació; compartir recursos i donar a conèixer referents positius.

Les persones adolescents que estiguin interessades a participar-hi es poden inscriure, a partir del 13 de febrer, enviant un correu electrònic amb les seves dades personals, adreça i telèfon a: lgtbi@vilafranca.org, si són residents a Vilafranca del Penedès, o a igualtat@ccapenedes.cat, si són residents a la resta de municipis de la comarca de l’Alt Penedès.

També poden adreçar-se directament a l’Espai Jove la Nau (C/ Baltà de Cela, 45-47, Vilafranca del Penedès).

Vilafranca del Penedès, 13 de febrer de 2024

Destaquem