Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ESTEREOTIPS I ROLS DE GÈNERE VINCULATS A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitzen una xerrada amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

En el marc dels actes del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha organitzat dues activitats al Centre Cívic.

El divendres 19 de novembre, a les 7 de la tarda, es farà la xerrada sobre “Estereotips i rols de gènere vinculats a la violència masclista” a la sala de lectura Antoni Margarit. Aquesta xerrada anirà a càrrec del personal de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal.

El dissabte 20 de novembre, a les 6 de la tarda, la cooperativa Trama Coòpolis protagonitzarà una sessió de teatre-fòrum a l’Auditori del Centre Cívic titulada “Això és amor?”, que qüestionarà temes com el mite de l’amor romàntic, les violències quotidianes i invisibles, els rols de gènere i les violències masclistes.

Vilafranca del Penedès, 17 de novembre de 2021

Destaquem