Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FINALITZA EL PRIMER CICLE DE CAMINADES “CAMINEM” PER A LA GENT GRAN AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

El dimecres 7 de juny va tenir lloc la quarta i última caminada al municipi de Torrelavit

El Servei de Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i les dinamitzadores de SUMAR van iniciar el cicle de caminades “Caminem” al municipi de Castellví de la Marca el passat mes de febrer. Va continuar els següent mesos als municipis de Sant Quintí de Mediona, el Pla del Penedès i Avinyonet del Penedès. 

A la caminada de Torrelavit hi van participar unes 150 persones de diferents municipis de la comarca. Durant la caminada van gaudir d’una sessió d’estiraments per part de Coaching Postural i van visitar l’ermita de Sant Marçal i un tram del camí del riu i els seus safarejos.  

El mateix dia va tenir lloc la cloenda del cicle. Amb motiu del Dia Mundial contra els maltrcatament vers les persones grans, es van repartir uns braçalets i es va fer la lectura del manifest, al qual el Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’ha adherit.  

El cicle s’adreça a les persones grans de la nostra comarca, amb l’objectiu que descobreixin el territori i s’estableixin sinergies entre les persones dels diferents casals i associacions de gent gran. 

Vist l’èxit d’aquest primer cicle, des del Servei de la Gent Gran del Consell s’ha començat a  preparar un segon cicle de caminades pels diferents municipis de la comarca, que veurà la llum a la tardor d’aquest mateix any. 

Vilafranca del Penedès, 8 de juny de 2023 

Destaquem