Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL ORGANITZA LA FORMACIÓ “COEDUCACIÓ I DIVERSITAT AFECTIVA SEXUAL I DE GÈNERE EN EL LLEURE”

Més d’una vintena de monitores i monitors van participar en aquesta jornada que va tenir lloc al Castell de Penyafort a Santa Margarida i els Monjos

El passat dissabte 13 de maig, el Servei d'Atenció Integral pel col·lectiu LGTBI (SAI) del Consell Comarcal de l'Alt Penedès va organitzar una formació sobre diversitat afectiva sexual i de gènere per als monitors i monitores de lleure del casal d'estiu municipal de Santa Margarida i els Monjos. 

L'objectiu principal d’aquesta formació era proporcionar a les educadores i educadors de lleure els coneixements i recursos necessaris per treballar amb els infants i fomentar una mirada inclusiva cap al col·lectiu LGTBI. 

L'esdeveniment va reunir un grup de professionals compromesos amb la inclusió i la promoció del respecte cap a la diversitat. Durant la sessió, es van abordar temes com la diversitat de gènere, l'orientació sexual i les identitats no normatives. 

Aquesta formació s'emmarca dins del Pla Comarcal LGTBI impulsat pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès, que té com a finalitat promoure la igualtat i el respecte envers les persones LGTBI a tota la comarca. Aquesta jornada s’ha organitzat amb la col·laboració del Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. 

Vilafranca del Penedès, 15 de maig de 2023 

Destaquem