Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FORMACIÓ I TREBALL EN L’ÀMBIT DEL LLEURE

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una jornada sobre el lleure educatiu i sociocultural per a les persones joves interessades a treballar en aquest sector

El dijous 30 de maig, a partir de les 16,30h, se celebrarà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès una jornada titulada “Formació i treball en l’àmbit del lleure” en el marc del programa “Referent d’Ocupació Juvenil” del Servei d’Ocupació de Catalunya i amb el suport del Fons Social Europeu.

La jornada començarà amb una presentació a càrrec de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC) en que s’explicaran els diversos perfils ocupacions del sector del lleure educatiu i sociocultural. Tot seguit es presentaran els diferents cursos de formació en el lleure, a càrrec de membres de la Fundació Pere Tarrés i de l’Escola de Formació ACELLEC.

Després, 8 empreses i institucions del sector explicaran quines funcions duen a terme i quins són els seus perfils ocupacionals.  Aquesta part de la jornada anirà a càrrec de tècnics del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, Esport i Lleure Alt Penedès, Divertalia, Campus Esport i Lleure, Teno, +Kelleure, Fundació Pere Tarrés i Cavall de Cartró.

La jornada acabarà amb unes cites ràpides en què les persones que hi assisteixin podran presentar i lliurar el seu currículum als representants de les empreses i institucions del sector del lleure de la comarca.

Les persones interessades a inscriure’s a la jornada ho poden fer a l’enllaç que hi ha a la pàgina d’inici de la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

INSCRIU-TE CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ 

 Vilafranca del Penedès, 23 de maig de 2019

Destaquem