Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FORMACIÓ PER A PIMES AL CONSELL COMARCAL

Una trentena d’empreses de la comarca han participat a la sessió “Apropa’t al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play”, que ha organitzat aquest matí l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès juntament amb ACCIÓ.

La consellera comarcal d’Empresa i Ocupació, Susanna Mérida, ha explicat que al llarg de l’any el Consell Comarcal organitza nombroses iniciatives i accions formatives adreçades a les persones emprenedores i a les pimes locals, en nombroses àmbits: la comercialització de productes i serveis, la gestió interna de les empreses, la millora de la qualitat, el compliment del marc legal de cada sector, etc.

La jornada d’avui estava dirigida a les pimes locals i tenia com a objectiu d’ajudar-les a imaginar solucions per als reptes empresarials d’una manera més divertida inspirada en el “gaming”.

Aquesta metodologia, alhora lúdica irigorosa alhora, es basa en una combinació de les tècniques de Design Thinking i Lego Serious Play. Potencia les fases del procés creatiu i millora la comunicació entre els diferents membres d’un mateix equip que treballa per trobar les millors idees per solucionar els reptes empresarials.

Vilafranca del Penedès, 7 de maig de 2019

Related images

Destaquem