Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FORMACIÓ PER A PIMES QUE FABRIQUIN O UTILITZIN PRODUCTES QUÍMICS

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Agència ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya, organitzen una sessió informativa sobre el Reglament REACH per a les empreses de la comarca que fabriquin, comercialitzin o utilitzin productes químics, com a ara les empreses del sector vitivinícola.

SESSIÓ ANUL·LADA

ES TORNARÀ A PROGRAMAR PER AL MES DE SETEMBRE

 

En aquesta sessió informativa s’explicarà en què consisteix el nou termini de registre de substàncies químiques REACH 2018. Aquest registre és d’obligat compliment per a les empreses que fabriquin o importin de fora de la Unió Europea substàncies químiques en quantitats entre 1 i 100 tones anuals. Si aquests productes no es registren davant l’Agència Europea de Substàncies i Mescles Químiques abans del dia 31 de maig de 2018 no podran ser comercialitzats i es consideraran il·legals al mercat.

El Departament de Territori i Sostenibilitat, el Departament de Salut i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la Federació d’Empreses Químiques de Catalunya estan duent a terme actes informatius i formatius per a les empreses del teixit industrial català, per ajudar-les a adaptar-se a la nova normativa.

La jornada es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dimarts 27 de juny, de 10 a 11:30h. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de l’enllaç que hi ha a la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal.

Vilafranca del Penedès, 13 de juny de 2017
 

Destaquem