Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FORMACIÓ SOBRE DIVERSITAT AFECTIVA SEXUAL I DE GÈNERE A L’AJUNTAMENT DE SUBIRATS

El personal del Servei d’Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a petició de l’Ajuntament, ha impartit aquesta formació per a tots els regidors i regidores

El dissabte 19 de març, els regidors i regidores de l’Ajuntament de Subirats van participar en una sessió de formació bàsica sobre diversitat afectiva sexual i de gènere i de coneixement de la Llei 11/2014, de 10 d’octubre, per garantir els drets del col·lectiu LGTBI.

Aquesta acció està prevista en el Pla Comarcal LGTBI del Consell Comarcal i té com a objectiu  conèixer el deure d’intervenció dels regidors i regidores en cas de discriminació cap a les persones del col·lectiu LGTBI. Moltes de les accions del Pla Comarcal LGTBI estan orientades a dotar els responsables dels ens públics dels coneixements necessaris en aquesta àrea per tal que puguin actuar en cas de discriminació cap a les persones del col·lectiu.

En el curs de la formació es va abordar la importància d’aplicar polítiques transversals en matèria d’igualtat de gènere i d’inclusió de la diversitat afectiva sexual i de gènere, i la necessitat que aquestes polítiques s’incloguin dins l’agenda política de les diferents regidories, no només la Regidoria d’Igualtat.

L’Ajuntament de Subirats és el primer de la comarca que ha sol·licitat al Consell Comarcal de l’Alt Penedès aquesta formació bàsica i gratuïta per als seus electes.

Vilafranca del Penedès, 23 de març de 2022

Destaquem