Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FORMACIÓ SOBRE ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS A L’ALT PENEDÈS

Els costos econòmics, els drets d’autor i la responsabilitat civil en l‘organització d’activitats culturals i de lleure van ser els 3 grans temes sobre els quals es va centrar la sessió de formació que va tenir lloc el dijous 5 de juny, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

 

La sessió estava organitzada pels Serveis Comarcals de Cultura i Joventut i anava adreçada a regidors i regidores, personal tècnic dels ajuntaments, membres de les comissions de festes i socis d’entitats culturals i de caire social de l’Alt Penedès.

Raimon Gusi, vicepresident i conseller de Cultura del Consell Comarcal, va explicar que l’objectiu de la sessió era “orientar sobre la contractació de proveïdors i serveis que compleixin amb la normativa vigent, presentar experiències de les quals tots puguem aprendre i oferir informació pràctica per fer una gestió més eficient i econòmicament sostenible als nostre respectius municipis”.

El ponent, Albert Ferré, advocat, músic, productor i responsable de l’empresa Conceptes Reactius, SL, va explicar 3 casos reals d’esdeveniments organitzats per ajuntaments de Catalunya que van acabar amb uns costos molt més elevats dels previstos inicialment, com a conseqüència de l’incompliment de la legislació laboral, la reclamació de drets d’autor per part de la SGAE o la descoordinació entre regidories.

A partir d’aquí, es va obrir una ronda de preguntes en què el públic plantejava casos concrets i el ponent exposava el marc legal a tenir en compte i proposava la millor manera d’abordar cada cas. També es va facilitar documentació als assistents per facilitar-los la posada en pràctica dels continguts de la formació.

Vilafranca del Penedès, 11 de juny de 2014
 

Destaquem