Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FORMULARI EN LÍNIA DE PARTICIPACIÓ A FAVOR DE LA GENT GRAN DE L’ALT PENEDÈS

Des del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal es demana la participació de la ciutadania per recollir accions a impulsar a favor de les persones grans

Durant l’any 2019 es va celebrar a Sant Fruitós de Bages el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya. Des d’aleshores van començar els actes de la fase postcongressual, que finalitzaran amb la celebració d’un nou congrés l’any 2023.

L’objectiu principal de la fase postcongressual és fer un seguiment de l’evolució i del compliment dels acords, que són els mateixos que han de marcar l’agenda política en l’àmbit de les persones grans.

En el marc d’aquesta fase postcongressual, s’ha creat un formulari que recollirà les accions prioritàries a impulsar, demanar i promoure per a les persones gran a cada territori.

Fins al 25 de juny de 2021, el formulari estarà obert a la participació ciutadana, de manera que qualsevol persona, independentment de la seva edat, a títol individual o en nom d’una entitat, pot fer arribar les seves opinions i propostes.

Vilafranca del Penedès, 19 de maig de 2021

Destaquem