Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JORNADA SOBRE CALIBRATGE D’EQUIPS D’APLICACIÓ DE PRODUCTES FITOSANITARIS A LA VINYA

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una nova jornada de formació per als viticultors de la comarca

 

A proposta dels sindicats agraris, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, amb el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona i la col•laboració de Covides, ha organitzat aquesta formació titulada “El calibratge dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya: principis generals del calibratge i paràmetres de l’aplicació i l’elecció dels broquets”.

La formació teòrica serà impartida a la seu del Consell Comarcal per Emilio Gil, professor titular del Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya. La formació pràctica es farà en una de les vinyes de Covides a la qual els participants es traslladaran en autocar.

La jornada tindrà lloc el dijous 28 de maig, a partir de 2/4 de 10 del matí i fins a les 2 del migdia. En acabar, els assistents podran dinar plegats al restaurant Can Cassoles de Pacs del Penedès. Les places per assistir a la jornada són limitades i la inscripció s’ha de fer al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 133 i 130 – desenvolupament@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 19 de maig de 2015
 

Destaquem