Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

JORNADA SOBRE GESTIÓ ENERGÈTICA SOSTENIBLE

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una jornada titulada “Eines d’estalvi i eficiència energètica en l’àmbit municipal” adreçada al personal dels serveis tècnics dels ajuntaments i als regidors d’Urbanisme i Medi Ambient.

 

La jornada es farà el dijous 20 de febrer, a partir de 2/4 de 10 del matí, a la sala d’actes del Consell Comarcal. Començarà amb la presentació, per part del president, Francesc Olivella, del nou Servei de Gestor Energètic Comarcal de l’Alt Penedès.

Després començarà la primera de 5 ponències: la primera, “Actuacions locals en l’àmbit de l’energia”, a càrrec de l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic de la Diputació de Barcelona; la segona, “El Gestor Energètic Comarcal: funcionament i exemples d’estalvi energètic als municipis”, a càrrec de Gil Salvans, de l’Agència Local de l’Energia del Consell Comarcal d’Osona; la tercera, “Projecte Biomassa Penedès. Instal•lació de calderes de biomassa”, a càrrec de Lluís Morera, tècnic de Biomassa Social del Penedès; la quarta, “Actuacions i exemples d’eficiència i reducció de facturació energètica per a grans consumidors en l’àmbit municipal”, a càrrec de Jordi Pascual, de l’empresa Aiguasol, i la cinquena, “Aplicació del led en l’enllumenat municipal”, a càrrec de Margot Vivet, de l’empresa LedSOLEI.

Les persones interessades en assistir a la jornada es poden inscriure gratuïtament a través del correu electrònic staux@ccapenedes.cat o trucant al telèfon de l’Oficina Tècnica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 62 51).

Vilafranca del Penedès, 10 de febrer de 2014
 

Destaquem