Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS PREPARA UN NOU CURS ESCOLAR AMB NOVES AULES I MÉS ALUMNES

Fins al 31 de maig es poden fer les preinscripcions per al curs escolar 2016-2107. En funció del nombre d’alumnes inscrits, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès obrirà noves aules a Avinyonet del Penedès, Font-rubí, Mediona, Olesa de Bonesvalls i Santa Margarida i els Monjos.

 

L’Escola de Música de l’Alt Penedès tancarà el curs escolar 2015-2016 amb 274 alumnes i 10 professors, i amb la previsió que augmentarà el nombre d’alumnes i de professors de cara al nou curs escolar.


L’Escola de Música de l’Alt Penedès ofereix formació musical a infants (a partir de 3 anys), joves i adults, que poden triar entre 13 instruments musicals dins el gèneres clàssic, modern i tradicional.


Els programes formatius inclouen la possibilitat de formar part de grups corals, conjunts instrumentals o combos i de formacions intermunicipals com la Batukada, la Banda de vent, l’Orquestra de corda o les orquestres de guitarres.


L’EMAP és un centre educatiu depenent del Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per oferir un ensenyament musical de qualitat.

 


La formació s’imparteix en espais de titularitat municipal cedits pels 16 ajuntaments participants (Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Vilobí del Penedès). Durant el curs escolar 2016-2017 està previst que s’hi adhereixi també l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia.


Les persones que vulguin informar-se sobre l’Escola de Música de l’Alt Penedès es poden adreçar a qualsevol dels ajuntaments col·laboradors o al Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 213 – emap@ccapenedes.cat – www.emap.cat).

Vilafranca del Penedès, 12 de maig de 2016
 

Destaquem