Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS VIATJA A NAVARRA

25 alumnes de l’EMAP es van allotjar a Astiz, Navarra, des d’on van visitar la zona i van gaudir de l’entorn amb els alumnes de l’Escola de Música d’Aralar

Els dies 1, 2 i 3 d’abril, un grup d’alumnes de l’Escola de Música, l’Orquestra i el Cor Jove va viatjar a Navarra d’intercanvi amb l’Escola de Música Aralar.

El dissabte van gaudir d’una tarda compartida d’esports rurals. Diumenge, a l’auditori de Leitza, va tenir lloc la jornada d’assajos i el concert on es van poder escoltar les actuacions de les dues escoles. El concert va acabar amb una interpretació conjunta del tema “T’estimo molt”, de Lax’n’busto, en català i en euskera (Maite Zaitut). La jornada va acabar amb un dinar comunitari i una excursió a la serra d’Aralar.

L’Escola de Música Aralar és un projecte que, igual que l’EMAP, acosta la formació musical als pobles petits de la vall de Leitza i a Lekunberri, de manera descentralitzada.

Per als alumnes i el professorat de l’Escola de Música de l’Alt Penedès ha estat una experiència molt especial i enriquidora, plena de vivències per recordar. Els alumnes de l’Escola de Música Aralar visitaran l’Alt Penedès el proper curs escolar.  

Vilafranca del Penedès, 4 d’abril de 2023

Destaquem