Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OFICINA DE CONSUM DEL CONSELL COMARCAL INFORMA SOBRE LA REOBERTURA DE LA CLÍNICA DENTIX A VILAFRANCA

Les persones afectades pel tancament podran sol·licitar a l’empresa la continuació dels tractaments pendents

L’administració concursal del grup de clíniques dentals Dentix, que des de novembre de 2020 es troben en situació de concurs de creditors, ha anunciat la reobertura d’algunes d’aquestes clíniques, entre elles la de Vilafranca del Penedès.

Les persones que vulguin continuar els seus tractaments pendents poden adreçar-se directament a la clínica, poden trucar al telèfon d’atenció al pacient de Dentix (Tel. 900 835 010) o poden contactar amb l’empresa via web (www.dentix.com).

Des de l’Oficina Comarcal de Consum es recorda a totes les persones que van finançar el servei amb un crèdit al consum vinculat, que encara poden reclamar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament i, si escau, la devolució de la part del servei ja abonada i no prestada. Si no ho han fet ja, han d’adreçar una reclamació a la clínica de Dentix i també a l’entitat financera que els va concedir el préstec.

Les persones que van pagar el servei directament a Dentix i van reclamar en el concurs de creditors, hauran d’esperar a la resolució judicial. Per tant, caldrà estar alerta a les comunicacions de l’administrador concursal (www.dentixenconcurso.com).

Per rebre assessorament o presentar reclamacions, poden contactar amb l’Oficina Comarcal de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Fins ara, l’Oficina de Consum ha assessorat 231 persones afectades i ha rebut i gestionat 73 reclamacions per la via de la mediació en consum.

Vilafranca del Penedès, 10 de febrer de 2021

Destaquem