Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OFICINA JOVE DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA 137 XERRADES PER AL CURS 2018-2019

Durant aquest mes de novembre començaran les xerrades i tallers sobre sexualitat, igualtat i gènere, LGTBI, mobilitat internacional, orientació acadèmica, salut, habitatge, i sensibilització i educació viària.

 

 

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Penedès posa a disposició de les persones joves de la comarca un servei d’informació, orientació, acompanyament i assessorament especialitzat, en tots els àmbits relacionats amb el seu procés d’emancipació: educació, formació, treball, habitatge, salut, mobilitat internacional, participació, etc.

Amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats i per fomentar el treball de proximitat, els serveis de l’Oficina Jove de l’Alt Penedès es presten de manera descentralitzada a tots els municipis de la comarca, als equipaments juvenils i als instituts d’Educació Secundària.

En el marc del projecte “Catàleg de Suport als Instituts de l’Alt Penedès”, durant el curs 2017-2018 l’Oficina Jove del Consell Comarcal va programar 80 xerrades i tallers, i durant el curs 2018-2019 n’ha programat 137. Aquest increment remarcable de sol·licituds de col·laboració i del nombre d’instituts col·laboradors (amb el corresponent increment d’alumnes participants), s’ha complementat amb una oferta més variada de xerrades i tallers, a càrrec d’empreses especialitzades i de personal de l’Oficina Jove.

Les xerrades i tallers del curs 2018-2019 es realitzaran als instituts de Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Gelida, Sant Martí Sarroca i Sant Quintí de Mediona; en els Programes de Formació i Inserció de Santa Margarida i els Monjos i Sant Sadurní, a la Unitat d'Escolarització Compartida de Vilafranca, i en el Projecte “Forma’t” de l’Oficina Jove.

Vilafranca del Penedès, 9 de novembre de 2018
 

Destaquem