Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’OFICINA JOVE DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA 290 XERRADES I TALLERS ALS INSTITUTS DE SECUNDÀRIA

Durant el mes de novembre van començar les xerrades i tallers als instituts de la comarca sobre sexualitat, igualtat i gènere, LGTBI, mobilitat internacional, orientació acadèmica, salut, habitatge, sensibilització i educació viària del curs 2022-2023

En el marc del projecte “Catàleg de Suport als Instituts de l’Alt Penedès”, l’Oficina Jove de l’Alt Penedès ha programat 290 xerrades i tallers per al curs 2022-2023; 31 xerrades més que el curs anterior.

Les xerrades s’organitzen a petició dels instituts i en base a l’oferta del Catàleg, formada per xerrades i tallers a càrrec d’empreses especialitzades i del personal dels diferents serveis del Consell Comarcal (Oficina Jove, Habitatge, Igualtat, Prevenció de Drogodependències, i Empresa i Ocupació).

El Catàleg es va posar en marxa durant el curs 2015-2016 i s’ha anat consolidant com un recurs interessant per als instituts. Així ho demostra l’increment remarcable del nombre de sol·licituds de col·laboració i del nombre d’instituts col·laboradors (amb el corresponent increment del nombre d’alumnes participants)

Les xerrades i tallers del curs 2022-2023 es faran als instituts de Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Gelida, Sant Martí Sarroca i Sant Quintí de Mediona.

D’altra banda, amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats i per tal de fomentar el treball de proximitat, els serveis de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es presten de manera descentralitzada a tots els municipis de la comarca, als equipaments juvenils i als instituts d’Educació Secundària.

Allà les persones joves tenen un servei d’informació, orientació, acompanyament i assessorament especialitzat en tots els àmbits relacionats amb el seu procés d’emancipació: educació, formació, treball, habitatge, salut, mobilitat internacional, participació, etc.

Més informació a la web de l’Oficina Jove de l’Alt Penedès www.dinamo.cat.

Vilafranca del Penedès, 13 de febrer de 2023

Destaquem