Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA CUINA D’ESTIU DE L’ALT PENEDÈS

El Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, fan una nova acció de promoció dels “Productes de la Terra”.

El dimarts 12 de juny, es va presentar en roda de premsa “La cuina d’estiu” i el programa d’activitats culturals complementari ofert pels ajuntaments per al cap de setmana de llançament.

 

 

 

La consellera comarcal de Promoció Econòmica i Productes de la Terra, Susanna Mèrida, va explicar que s’havia tancat un nou acord amb el Gremi de Restauració de l’Alt Penedès i l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès per posar en marxa una oferta gastronòmica basada en els productes agroalimentaris tradicionals i de qualitat propis de la temporada d’estiu al Penedès. Aquesta oferta es concreta en un menú “El Penedès, tasta’l”, que serà diferent a cada restaurant però que tindrà un preu tancat de 25 €. “Per donar el tret de sortida, hem demanat la col·laboració als ajuntaments per tal d’obsequiar les persones que degustin aquest menú durant el cap de setmana del 15, 16 i 17 de juny, amb una activitat cultural gratuïta”. A diferència d’edicions anteriors en què l’oferta es limitava a un únic cap de setmana, el menú d’estiu d’“El Penedès, tasta’l” es podrà continuar degustant a tots els restaurants que participen en el projecte però amb reserva prèvia.

 

 

 

Núria Carbó, presidenta del Gremi de Restauració de l’Alt Penedès, va explicar que “tenint en compte que estem parlant de plats elaborats amb producte de temporada, l’oferta de menús “El Penedès, tasta’l” es mantindrà fins que hi hagi producte al mercat”. Carbó també va afegir que “enguany celebrem el 40è aniversari del Gremi i hem volgut donar un nou impuls a totes les accions de promoció. Per aquest mateix motiu, hem incrementat la participació, de 9 a 16 restaurants, en aquesta iniciativa del Consell Comarcal”.

Anna M. Subirats, presidenta de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, va agrair les sinèrgies entre productors, restauradors i Administració i va defensar la qualitat dels productes que caracteritzaran aquests menús.

Els 16 restaurants que participen en l’acció de “La cuina d’estiu”, el menú que ofereix cada restaurant i les activitats culturals gratuïtes del primer cap de setmana es poden consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 13 de juny de 2018

 

Destaquem