Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA DISSENYADORA MARIA PRATS ORGANITZA UN DESFILADA AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS PER PRESENTAR L’ASSOCIACIÓ “OMPLIM UN MÓN DE COLORS”

La gala se celebrarà el dimecres 30 de novembre, a partir de les 18,15 h, al Consell Comarcal, i comptarà amb la presència del Mag Lari

El Consell Comarcal és membre de la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya i forma part de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. Com a membre d’Emprèn, assessora els emprenedors en el procés de convertir en negoci els seus projectes i assessora les empreses de l’Alt Penedès sobre normativa, línies de subvenció i altres temes del seu interès. Com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, el Consell Comarcal promociona i dinamitza els productes agroalimentaris de qualitat de la comarca de l’Alt Penedès.

La Maria Prats és una jove penedesenca amb diversitat funcional que va rebre el suport i l’assessorament del Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal per a la creació, l’any 2019, de la seva empresa, Colors Disseny. Com a dissenyadora gràfica, la Maria estampa els seus disseny en roba i complements per a la llar.

Posteriorment la Maria Prats va rebre mentories del programa SOS Mentoring, de la Diputació de Barcelona i de l’entitat Autoocupació, per reactivar el seu projecte en època de pandèmia. Gràcies a aquest suport, l’empresa s’ha expansionat fent multitud de productes amb els seus “colors” i la Maria i la seva família han fundat una associació sense ànim de lucre per ajudar les persones amb diversitat funcional. L’Associació Omplim el Món de Colors les vol ajudar a tenir l’espai i el finançament necessaris per desenvolupar els seus projectes de vida i per ajudar-les en la seva inserció laboral i social.

La gala del dia 30 de novembre servirà per animar altres emprenedors en les seves primeres etapes. Amb el seu exemple, la Maria Prats demostra que totes les persones tenen capacitats per poder desplegar el seu projecte vital i que mitjançant el treball poden empoderar-se i augmentar la seva autoestima.

La desfilada de roba i complements dissenyats per la Maria Prats que es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal anirà a càrrec de persones amb diversitat funcional i la presentarà el Mag Lari, padrí honorífic de l’Associació Omplim el Món de Colors.

Atès que les places per assistir a la gala són limitades, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç o bé trucant al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 124).

Vilafranca del Penedès, 22 de novembre de 2022

 

Amb la col·laboració de:

Imatges relacionades

Destaquem