Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA IGP CALL DEL PENEDÈS A “ALICIA’T”, LA FESTA DE LA GASTRONOMIA DE LES COMARQUES DE BARCELONA AMB EL SUPORT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

El cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig, els criadors de la raça de gallines penedesenca presentaran la IGP Gall del Penedès a “Alicia’t”, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona.

 

Món Sant Benet esdevindrà, aquest cap de setmana, el punt de trobada de famílies, aficionats a la cuina i amants de la producció agroalimentària de proximitat en la 4a edició d'Alícia't.
Alicia’t és una esdeveniment creat per la Fundació Alícia amb l’objectiu de difondre bons hàbits alimentaris a través de la pràctica d’una cuina saludable, fàcil i divertida. Amb la incorporació de la Diputació de Barcelona, Alicia’t ha fet un salt endavant per créixer i incrementar la presència de col·lectius vinculats a la gastronomia, l’alimentació i la producció agroalimentària de totes les comarques de Barcelona.
Aquesta festa és un aparador per conèixer i tastar els productes agroalimentaris de qualitat i per descobrir els atractius turístics i enogastronòmics més singulars. Durant el cap de setmana, a Món Sant Benet s’organitzen prop de 200 activitats entorn de la cuina per a adults, famílies i nens, concerts i espectacles infantils i familiars, tallers de cuina en directe amb reconeguts cuiners i cuineres, tastos guiats de vins i productes a càrrec de grans especialistes i el mercat més gran de productes agroalimentaris singulars fets a les comarques de Barcelona.

 


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del programa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, participarà en aquest esdeveniment per promocionar la Indicació Geogràfica Protegida (lGP) “Gall del Penedès”. Diferents criadors portaran una mostra de galls i gallines vius perquè petits i grans puguin conèixer de primera mà aquest aviram.
Vilafranca del Penedès, 27 d’abril de 2016
 

Destaquem