Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA XARXA PRODUCTES DE LA TERRA ORGANITZA UNA VISITA A UN CELLER DE L’ALT PENEDÈS

A proposta del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Diputació de Barcelona va escollir l’empresa Vins El Cep (Sant Sadurní d’Anoia) per a la primera sessió del programa “Visita a les empreses”

Aquestes visites tenen com a finalitat apropar les empreses de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona a una altra experiència empresarial destacada pel seu model de gestió, per l’organització, la producció o la comercialització. Inicialment les visites estaven planejades per ser presencials, però la COVID ha obligat a fer-les virtuals.

La visita virtual a Vins El Cep es va fer el dijous 18 de juny i hi van participar les empreses Celler Can Suriol (Font-rubí), Celler Can Roda (Martorellas), Canals i Munné (Sant Sadurní d’Anoia), Petit Pla (Palafolls), Bouquet d'Alella (Alella), Alta Alella (Alella.) i Celler Can Morral (Font-rubí), totes elles membres de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

La visita va començar amb la projecció d’un vídeo i amb una explicació, a càrrec de Pere Parera, fundador de Vins El Cep, i Maite Esteve, gerent, sobre el model de gestió i d’organització d’aquesta empresa sorgida de la unió de 4 famílies. Tot seguit es va obrir un espai de debat, amb preguntes i aportacions per part de les empreses assistents, en què es van abordar aspectes de producció, gestió, comercialització, enoturisme, exportació i altres.

Vilafranca del Penedès, 23 de juny de 2020

Destaquem