Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA XARXA SAI DE L’ALT PENEDÈS VA COL·LABORAR AMB L’ACCIÓ “FEM UN PAS CAP A LA DIVERSITAT”

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i els ajuntaments de Torrelavit, Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca del Penedès, juntament amb altres municipis i consells comarcals de Catalunya, van participar en aquesta acció de sensibilització promoguda per la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya.

L’acció es va dur a terme per commemorar el 28 de juny (Dia de l’orgull LGBTIQ+) i va consistir a pintar amb els colors de la bandera LGBTIQ+ una franja d’un pas de vianants, un banc de la via pública, un mur, una escala, una vorera... i es va dur a terme amb la col·laboració de les regidories de Joventut, Via Pública, Cultura i Policia Local.

Vegeu el vídeo clicant sobre aquest enllaç

Aquesta acció de la Xarxa Pública de Serveis d’Atenció Integral (SAI) LGBTIQ+ pretén donar visibilitat al col·lectiu LGBTIQ+, amb l’objectiu de fomentar el respecte cap a la diversitat afectiva, sexual i de gènere en la societat, reivindicar els drets i garantir la igualtat i el respecte de tota la ciutadania i la eradicació i eliminació dels estereotips.

Vilafranca del Penedès, 30 de juny de 2020

Destaquem