Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LLIURAMENT DE DIPLOMES ALS 13 JOVES DEL PROJECTE “FORMA’T”

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va seleccionar els joves que han participat en aquest projecte de formació professionalitzadora que facilitarà la seva inserció laboral.

 

El dilluns 21 de desembre, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, i el vicepresident i conseller comarcal de Joventut, Xavier Lluch, van lliurar els diplomes als 13 joves que han finalitzat amb èxit la formació. El president i el conseller van felicitar els joves per haver assistit amb regularitat a les classes teòriques i pràctiques i els van animar a aprofitar totes les oportunitats de formar-se per millorar les seves possibilitats d’ocupació i preservar els llocs de treball.

 

 

Els 15 joves de l’Alt Penedès que van ser seleccionats per participar en l’edició de 2015 del projecte “Forma’t” tenien entre 18 i 24 anys i estaven en situació d’atur. Els joves que han superat la formació de 62 hores han obtingut 6 titulacions oficials: el certificat de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), el certificat de manipulador d’aliments i els carnets de carretó frontal i retràctil, d’apilador i de transpaleta.

Les formacions professionalitzadores s’han complementat amb un mòdul sobre “Coneixement de l’entorn i inserció laboral” en el qual han rebut orientació sobre el mercat de treball i la recerca de feina, l’autoempresa, l’accés a habitatge, la formació acadèmica i la mobilitat internacional.

Tots els participants han tingut un acompanyament individualitzat i grupal per part de la tutora del Servei Comarcal de Joventut responsable del projecte, i han participat en una sessió de coaching professional amb l’objectiu de millorar les aptituds personals orientades a l’accés al món laboral.

Aquesta ha estat la segona edició del projecte “Forma’t” i ha donat continuïtat a la de 2014 i a les dues edicions del projecte “Fórmula jove” dels anys 2012 i 2013, dutes a terme pel Consell Comarcal i que van obtenir molt bons resultats.

El Consell Comarcal ha dut a terme aquest projecte amb el suport de la Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat, i en col·laboració amb els serveis municipals de Joventut dels ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Torrelles de Foix.

Vilafranca del Penedès, 21 de desembre de 2015
 

Destaquem