Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LUIS ARIAS GUANYA EL XIX PREMI EDUARD VENDRELL I BAQUÉS DE VITICULTURA I ENOLOGIA

El dissabte 21 d’abril es va lliurar el Premi Eduard Vendrell i Baqués, de viticultura i enologia, que convoquen anualment el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Escola de Viticultura i Enologia “Mercè Rossell i Domènech” d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia).

 

El premi va ser instituït l’any 1999 com a homenatge pòstum a qui fou, primer alumne i després professor, de l'Escola de Viticultura i Enologia d'Espiells.

Amb aquest premi, el Consell Comarcal i l’Escola de Viticultura i Enologia volen estimular la formació i la qualificació professional de les persones joves i donar a conèixer les experiències que es duen a terme per a la millora de la viticultura del Penedès i de la seva promoció exterior.

El jurat d’aquesta 19a edició estava format per Xavier Vidal, director de l’Escola de Viticultura; Joan Solé, professor de la mateixa escola, i Pere Soler, conseller d’Agricultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

 

 

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, va lliurar el premi en el marc de la jornada de portes obertes de l’Escola de Viticultura i Enologia.

El premi Eduard Vendrell va ser per al treball titulat “Disseny i dimensionament d’un celler modular”, presentat per Luís Arias. El jurat va concedir també un accèssit al treball titulat “Ús de xips de fusta per a la millora organolèptica de la ratafia”, presentat per Guillem Ricart Gonzàlez, Francisco Javier Rauet Creus i Adrià Salat Sala.

Vilafranca del Penedès, 25 d’abril de 2018
 

Destaquem