Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MAS ALBORNÀ COL·LABORARÀ AMB EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS DISTRIBUÏNT ELS EXCEDENTS ALIMENTARIS DE LA UE

Mas Albornà cedirà un espai a la seva nau del polígon de Sant Pere Molanta per emmagatzemar aquests aliments que es fan arribar a les famílies amb problemes econòmics de la comarca

En base a la informació que els hauran traslladat prèviament els Serveis Socials del Consell Comarcal, els treballadors de la Fundació Privada Mas Albornà prepararan els lots que corresponen a cadascun dels ajuntament i les entitats (Càritas Diocesana) que gestionen de manera compartida amb el Consell Comarcal els centres de distribució d’aliments de la comarca.

Actualment hi ha centres de distribució a la Granada, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Pontons, Torrelles de Foix i Castellví de la Marca.

Fins ara, aquests aliments s’emmagatzemaven en una nau de l’empresa Darwin XXI, de Sant Pere de Riudebitlles, gràcies a la col·laboració desinteressada del seu propietari, Enric Pérez.

Durant l’any 2019, els aliments del Banc d’Excedents Alimentaris de la Unió Europea a l’Alt Penedès van arribar a més de 600 persones de la comarca de l’Alt Penedès.

Aquesta és la primera vegada que la fundació Mas Albornà col·labora amb aquesta iniciativa. Es tracta no només d’una acció que suma esforços sino que crea sinergies al territori entre organitzacions públiques, privades i del tercer sector, un bon exemple de col·laboració per una causa social.

Vilafranca del Penedès, 28 de juliol de 2020

Destaquem