Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MÉS DE 100 PERSONES PARTICIPEN EN LA PRIMERA CONVOCATÒRIA DE LES 4 BORSES DE TREBALL DE PERSONAL ADMINISTRATIU I AUXILIAR ADMINISTRATIU PER ALS AJUNTAMENTS DE L’ALT PENEDÈS

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha creat aquestes borses a petició dels ajuntaments per fer contractacions de caràcter temporal

El divendres 2 de febrer va tenir lloc la prova de capacitat per a les persones que opten a formar part de la borsa de treball de personal administratiu auxiliar convocada pel Consell Comarcal. Prèviament, l’1 de desembre de 2023, havia tingut lloc la prova de capacitat per a la borsa de treball de personal administratiu.

Les borses de personal s’han posat en funcionament amb l’objectiu d’optimitzar recursos i donar suport als ajuntaments i organismes públics de la comarca en matèria de recursos humans; en concret, les borses faciliten els processos de selecció de personal temporal per als ajuntaments. Per tant, les contractacions que facin els ajuntaments seran de caràcter temporal.

Les borses estan organitzades per atraure talent a l’Administració pública i des del Servei de Recursos Humans del Consell Comarcal s’està treballant per fer més atractius els processos de selecció.

A curt termini, es convocaran borses de personal tècnic d’administració general i d’educadores i educadors de llar d’infants.

Els ajuntaments que volen fer ús de les borses de personal han de signar prèviament un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Vilafranca del Penedès, 27 de febrer de 2024

Destaquem