Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MÉS DE 50 VITICULTORS EN LA JORNADA SOBRE CALIBRATGE D’EQUIPS D’APLICACIÓ DE PRODUCTES FITOSANITARIS

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va organitzar una nova jornada de formació teòrica i pràctica per als viticultors amb el títol “Calibratge dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya: principis generals del calibratge i paràmetres de l’aplicació i l’elecció dels broquets”.

 

La temàtica de la jornada la van proposar, com en anys anteriors, els sindicats agraris, i l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal, a través del programa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, la va organitzar. Aquest programa té com a objectiu, entre d’altres, donar recolzament a les empreses agràries per millorar els seus processos productius i la qualitat dels seus productes.
Mitjançant un conveni amb Covides, SCCL, i amb la col•laboració de les empreses Syngenta i Agroalsina, SA, es va organitzar la jornada sobre el “Calibratge dels equips d’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya” el dijous passat (28 de maig).
Jordi Llop, professor titular del Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya, i el seu equip, van impartir la formació teòrica a la seu del Consell Comarcal. Després els participants es van traslladar en autocar a unes vinyes de Covides al municipi de Pacs per fer la formació pràctica amb la maquinària dels socis d’aquesta entitat.
A la jornada hi van assistir més de cinquanta viticultors i viticultores que es van mostrar molt satisfets de participar en aquestes activitats que els ajuden a millorar la qualitat del raïm que produeixen.
Vilafranca del Penedès, 29 de maig de 2015
 

Destaquem