Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

METODOLOGIES INNOVADORES PER SOLUCIONAR PROBLEMES A LES EMPRESES

L’agència ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitzen una jornada formativa per a responsables i directius de petites i mitjanes empreses

 

ACCIÓ ofereix a les empreses assessorament especialitzat per a la internacionalització o la innovació i assessorament financer. Al seu torn, el Consell Comarcal ofereix assessorament per a l’elaboració del pla d’empresa i dona suport en la tramitació de subvencions (en 10 anys ha participat en la creació de 331 empreses a la comarca).

ACCIÓ i el Consell Comarcal col·laboren apropant al territori les jornades informatives i les formacions per a la millora de la competitivitat a les empreses.

El dimarts 7 de maig, de 9,30 a 14,30 h, es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal una d’aquestes formacions: la jornada titulada “Apropa’t al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play”.

Els 3 grans objectius d’aquesta formació són: potenciar la capacitat de crear i resoldre temes complexos (individualment i de manera col·laborativa), aprendre i experimentar com innovar, resoldre reptes i solucionar problemes amb les eines Design Thinking i Lego Serious Play, i, finalment, analitzar, reflexionar i crear solucions per abordar els reptes de futur que les persones participants plantegin.

Per poder assistir a la jornada, cal inscriure’s prèviament mitjançant l’enllaç: http://agenda.accio.gencat.cat/inscripcions/-/inscripcio/2019/05/07/67jnRelJ1CI9nz_z85jUAA/apropat-al-teu-client-amb-design-thinking-i-lego-serious-play-vilafranca-del-penedes

Les persones que vulguin més informació es poden adreçar a Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 135 – procom@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 10 d’abril de 2019

Imatges relacionades

Destaquem