Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MOSTRACTIVA I EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE LA GENT GRAN A SANT PERE DE RIUDEBITLLES

Amb motiu de la propera celebració de la XVII MostrActiva de la Gent Gran de l’Alt Penedès, es podran visitar a les Escoles Velles de Sant Pere de Riudebitlles dues exposicions: la Mostra de treballs amb tècniques lliures dels casals de gent gran de l’Alt Penedès i les fotografies presentades al 8è concurs de fotografia “Mirades des de l’experiència”.
MOSTRACTIVA I EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE LA GENT GRAN A SANT PERE DE RIUDEBITLLES
2014 - XVI MostrActiva a Torrelavit

 

La MostrActiva està organitzada pel Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, el Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Pere de Riudebitlles, l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Els objectius de la MostrActiva són: donar a conèixer l’activitat dels casals, animar les persones grans a mantenir-se actives a través de la seva participació en les activitats que organitzen els casals, afavorir l’intercanvi entre els membres dels diferents casals de la comarca i fomentar la participació dels casals de gent gran en les activitats específiques d’àmbit comarcal.

 

 

El concurs de fotografia de la gent gran “Mirades des de l’experiència” l’organitzen anualment el Consell de la Gent Gran i la Conselleria de la Gent Gran del Consell Comarcal. L’última edició va tenir com a tema “Les creus de terme de l’Alt Penedès” i hi van participar 18 persones grans que van presentar 48 fotografies.

Ambdues exposicions estaran obertes al públic a les Escoles Velles de Sant Pere de Riudebitlles, el divendres 3 de juliol, de 10 a 1 del matí i de 5 a 8 de la tarda; el dissabte 4 de juliol, de 6 a 8 de la tarda, i el diumenge 5 de juliol, de 12 a 2 del migdia.

Vilafranca del Penedès, 12 de juny de 2015
 

Destaquem