Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOU CALENDARI DE “PRODUCTES DE LA TERRA” I PROPOSTES DE LA “CUINA D’HIVERN”

El Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme i l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès fan dues noves accions de promoció dels “Productes de la Terra”.

 

El dilluns 18 de desembre, es va presentar en roda de premsa el 5è calendari editat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i basat en els productes agroalimentaris característics del Penedès.

 

 

La consellera comarcal de Promoció Econòmica i Productes de la Terra, Susanna Mèrida, va explicar que l’experiència d’editar el calendari “any rere any té molt bona acollida, per això la repetim.”. Les novetats d’enguany són un nou disseny i la inclusió del calendari lunar. Al final del calendari hi ha un llistat de les empreses artesanes agroalimentàries censades pel Consell Comarcal, ordenades per sectors, “per recordar a tothom l’enorme oferta de productes artesans de l’Alt Penedès”.

Des del Consell Comarcal s’editaran 2.000 calendaris que es lliuraran als restaurants del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme que formen part del projecte “El Penedès, tasta’l”, a les empreses del Cens d’Empreses Artesanes Agroalimentàries de l’Alt Penedès i al Consorci de Promoció Turística del Penedès, per tal que els distribueixin entre els seus associats, clients i visitants.

 

 

Núria Carbó, presidenta del Gremi de Restauració de l’Alt Penedès, va presentar les propostes que es podran degustar als 20 restaurants que participen en la 2a edició de la “Cuina d’hivern”, una oferta gastronòmica que estarà vigent des del 23 de desembre fins al 28 de febrer.
El fulletó informatiu de la “Cuina d’hivern”, que es repartirà als restaurants i a les oficines de Turisme i que es pot descarregar des del web del Consell Comarcal, recull 7 plats amb ànec mut i 6 amb gall del Penedès, entre d’altres productes. Aquests plats es podran degustar els caps de setmana a la carta o al menú, i durant la setmana previ encàrrec.

M. Àngels Saumell, en representació de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, va agrair les sinèrgies entre productors, restauradors i Administració i va recordar que “a la comarcal, són molts els bons productors i són molts els bons productes”.

Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va tancar la presentació dient que “el calendari la Cuina d’hivern, amb la participació de restaurants i productors de tots els municipis, reflecteixen allò que és la raó de ser del Consell Comarcal: treballar per tots els municipis, especialment per als més petits. Amb aquest objectiu treballen tots els serveis del Consell Comarcal i el Consorci de Promoció Turística”.

Vilafranca del Penedès, 20 de desembre de 2017

 

Destaquem