Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA “ACCELERA EL CREIXEMENT” ADREÇAT A PETITES I MITJANES EMPRESES I COOPERATIVES

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès busca 50 pimes i cooperaitves que vulguin créixer i invertir en millorar la seva competitivitat

El Servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès participa com agent de referència per a les empreses del territori en la nova edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.  

L’objectiu del programa és acompanyar a petites i mitjanes empreses i cooperatives amb l’assessorament d’experts i l’elaboració i l’execució d’un pla de creixement. Les accions del programa estan adaptades i personalitzades a les necessitats de cada empresa. Es treballaran elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l'estratègia empresarial, la internacionalització, l'equip directiu, la comercialització i el màrqueting, per tal de donar suport a l’execució del pla de creixement.

El programa té una durada de 9 mesos i està adreçat a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement (les empreses han de pagar 500 € + IVA per la seva participació). 

Per informar amb més detall sobre les característiques del programa, es realitzaran dues sessions informatives en format telemàtic, el dijous 25 de maig, de 16 a 17 h, i el dimarts 2 de juny, de 10 a 11 h (formulari d'inscripció a les jornades informatives).

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el dilluns 12 de juny.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a procom@ccapenedes.cat, o trucar al telèfon 93 890 00 00, ext 124.

A la pàgina web del programa es troben testimonis de participants en el programa en edicions anteriors.

Vilafranca del Penedès, 24 de maig de 2023

Destaquem