Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOVA LÍNIA DE SUBVENCIÓ PER A L’EMPRENEDORIA JUVENIL

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès dona suport a la tramitació de les subvencions per afavorir l’autoocupació de les persones joves del programa REACT-UE de la Generalitat

Aquestes subvencions estan adreçades a les persones d’entre 18 i 29 anys, un dels col·lectius que més pateix la situació socioeconòmica derivada de la irrupció de la COVID-19. L’objectiu és afavorir la incorporació al mercat de treball dels joves en situació d’atur, com a treballadors autònoms.

Abans de fer-se autònoms, els sol·licitants hauran d’haver estat inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya com a persones demandants d’ocupació no ocupada (DONO) o com a beneficiaris al Programa de Garantia Juvenil.  L’import màxim de les subvencions són 13.510 euros, sempre que la persona sol·licitant hagi estat donada d’alta com a autònoma i sense treballar a cap altra empresa durant 12 mesos ininterromputs. El domicili fiscal i la seu del centre de treball hauran d’estar a Catalunya.

El termini per a la presentació de sol·licituds és fins al 10 de gener de 2022 a les 15h i les sol·licituds s’han de tramitar telemàticament. El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a centre de la Xarxa Catalunya Emprèn i com a Centre Local d’Atenció a les Empreses de la Diputació de Barcelona, dona suport a les persones joves que vulguin tramitar aquestes subvencions.

Per a més informació, cal trucar al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 124-125), enviar un correu electrònic a procom@ccapenedes.cat o demanar cita prèvia.

Vilafranca del Penedès, 16 de desembre de 2021

Destaquem