Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOVES AULES PER A L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS, A ORDAL I SANT PAU D’ORDAL

L’EMAP ha començat el curs 2021-2022 amb 453 alumnes matriculats i amb un equip docent ampliat a 21 professors

L’Escola de Música de l’Alt Penedès apropa la formació musical de qualitat als petits i mitjans municipis de la comarca. És un projecte del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, autoritzat com a escola de base pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que funciona de manera descentralitzada i en conveni amb 20 ajuntaments de la comarca.

Durant el curs 2021-2022, l’Escola de Música de l’Alt Penedès, en col·laboració amb l’Ajuntament de Subirats, ha inaugurat dues noves aules a les escoles municipals d’Ordal i Sant Pau d’Ordal, que s’afegeixen a les 13 aules que ja tenia a la resta de municipis en conveni.

Una altra novetat important d’aquest curs és el projecte comunitari de saxo i trombó a les Cabanyes. Durant dos cursos escolars, 2 professors de l’EMAP faran classes d’instrument a l’alumnat de 3r i 4t de Primària de l’escola pública la Cabana, de les Cabanyes. Aquest projecte comunitari està cofinançat per l’Ajuntament i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Els projectes comunitaris democratitzen el fet artístic, tenint en compte que l’aprenentatge d’un instrument i la participació en formacions musicals té molts beneficis educatius per als nens i nenes.

Vilafranca del Penedès, 13 d’octubre de 2021

Destaquem