Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBERT EL TERMINI PER PARTICIPAR EN EL PROJECTE “COMERÇ 21”

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca han obert el període de participació dels comerços, els serveis i les parades de mercat que es vulguin presentar a aquest programa

El Projecte Comerç 21 el promouen la Gerència de Serveis de Comerç  de la  Diputació de Barcelona i PIMEComerç, i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca. Està adreçat a microempreses que vulguin millorar els seus negocis.

A través del projecte Comerç 21 es defineixen i implementen noves estratègies per donar a cada negoci, de forma individual, l’impuls que necessita. En concret, es redefineix el model de negoci, s’identifiquen el seus punts de millora (comercialització, màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització, gestió, etc.), es fa un assessorament personalitzat, es dissenya un pla d’accions i execució i s’ofereix un acompanyament personalitzat.              

Es seleccionaran 50 micropimes que tinguin menys de 10 treballadors.

El full de sol·licitud es pot descarregar des de la web www.comerc21.cat i s’ha de fer arribar per correu electrònic al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, aalmirall@ccapenedes.cat o a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, comerc@vilafranca.cat abans del dia 15 de juny de 2022.

Vilafranca del Penedès, 2 de juny de 2022

Destaquem