Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER ALS II PREMIS D’ENOTURISME DE CATALUNA

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita les sol·licituds d’empreses, autònoms i entitats que es vulguin presentar als Premis d’Enoturisme de Catalunya 2016

 

Amb aquests premis, la Generalitat vol recompensar els projectes que hagin contribuït, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l’especialització, la innovació i la millora de la qualitat i la competitivitat nacional, estatal i internacional de l’entoturisme.

Els premis seran per als:

  • Allotjaments que ofereixin una experiència integral, autèntica i de qualitat als seus visitants.
  • Restaurants que demostrin una significativa participació en el turisme vitivinícola, que fomentin la cultura del vi i que utilitzin productes locals o regionals.
  • Cellers o entitats que allotgin en el seu interior museus o galeries amb col·leccions, temporals o permanents, relacionades amb l’art i la cultura vitivinícola, o que allotgin esdeveniments d’art i cultura.
  • Cellers que ofereixin activitats i experiències enoturístiques, educatives o de recreació, diferents, innovadores i singulars per als visitants.
  • Agències de viatges especialitzades, empreses d’activitats enoturístiques, transportistes i d’altres empreses que ofereixin un servei significatiu dins la indústria del turisme vitivinícola.
  • Entitats públiques o público-privades que ofereixin experiències enoturístiques innovadores.
  • Pràctiques sostenibles i responsables d’enoturisme: cellers, allotjaments, restaurants i empreses que hagin implementat pràctiques que afavoreixen la conservació i la revalorització del paisatge i el medi ambient o que hagin realitzat innovacions o desenvolupaments sostenibles a la vinya o al celler.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 14 maig de 2016. Més informació al Servei de Creació d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 135 – A/e: procom@ccapenedes.cat.

Vilafranca del Penedès, 4 de maig de 2016
 

 

Destaquem