Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBERTA LA INSCRIPCIÓ A L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS

Fins al 15 de juny es pot tramitar telemàticament la inscripció per al curs 2022-2023

L’Escola de Música de l’Alt Penedès apropa la formació musical als municipis mitjans i petits de la comarca. L’oferta educativa de l’EMAP inclou diferents programes per a infants (des dels 3 anys) i fins a joves adults; també ofereix un ventall de 16 instruments musicals i la participació de l’alumnat en conjunts instrumentals i vocals de l’Escola.

Les classes es fan en diferents aules de les escoles de primària o centres cívics cedits pels ajuntaments col·laboradors.

Per inscriure’s, cal estar empadronat en qualsevol dels 21 municipis col·laboradors:  Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Font-rubí, la Granada, Mediona, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix, Vilobí i Cabrera d’Anoia.

El tràmit telemàtic de sol·licitud d’inscripció s’ha de fer des del portal de Tràmits i Gestions de la web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l’EMAP www.emap.cat o escriure a emap@ccapenedes.cat.

Vilafranca del Penedès, 2 de juny de 2022

Destaquem