Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OBERTA LA MATRÍCULA DEL CURS 2018/19 A L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS

L’EMAP ofereix programes de formació musical per a nens i nenes (a partir de 3 anys), per a joves i per a adults, i té aules en 12 municipis de l’Alt Penedès (en escoles i centres cívics cedits pels ajuntaments).

 

Fins al divendres 8 de juny restarà obert el període d’inscripcions a l’Escola de Música de l’Alt Penedès, una aposta educativa del Consell Comarcal que es duu a terme en col·laboració amb 17 ajuntaments de l’Alt Penedès.

 

 

 

L’EMAP tancarà el curs 2017/18 amb més de 300 alumnes i el seu objectiu és continuar creixent per donar servei a molts més ciutadans. Entre les novetats del nou curs escolar, hi ha l’oferta instrumental basada en la música tradicional, amb instruments com la gralla, la tenora i el fiscorn, que cursaran els professors Manu Sabaté i Pere Montserrat. També serà una novetat l’oferta de Musicoteràpia, que coordina la musicoterapeuta Roser Ríos.

L’escola de música comarcal potencia les audicions públiques i les formacions intermunicipals com la Banda, la Xaranga, la Batukada, la Jazz-Band i les orquestres de corda i de guitarra. Tots aquests conjunts estan formats per alumnes de diferents municipis i, alhora que ofereixen una oportunitat formativa als seus integrants, permeten a les famílies participar dels progressos dels alumnes i col·laboren a dinamitzar la vida cultural dels municipis de l’Alt Penedès on tenen lloc els concerts i les audicions.

 

 

 

Tota la informació sobre aules, oferta educativa, horaris i preus, es pot consultar al blog de l’Escola de Música de l’Alt Penedès (www.emap.cat) o bé trucant al Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00).

Vilafranca del Penedès, 8 de maig de 2018

 

 

Destaquem