Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

OFICINA COMPARTIDA PER AL SERVEI D’INICIATIVES ECONÒMIQUES DE LA MANCOMUNITAT I ELS SERVEIS TÈCNICS DEL CONSELL COMARCAL

Ambdues administracions han traslladat els respectius serveis a un nou espai del carrer General Prim, 20, de Vilafranca.

Els Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’han traslladat a aquestes noves oficines perquè la demanda de serveis especialitzats d’Arquitectura, Enginyeria i Medi Ambient per part dels ajuntaments continua creixent i la seu del Consell Comarcal resulta insuficient per acollir el personal necessari.

Per al Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf, aquest nou emplaçament resulta més cèntric i accessible que l’anterior, situat al recinte Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca. El canvi ha estat possible gràcies a la col·laboració entre les tres administracions implicades (Mancomunitat, Consell Comarcal i Ajuntament de Vilafranca) i respon a la voluntat conjunta de promoure l’emprenedoria i contribuir a la creació de teixit empresarial local.

Davant la conjuntura econòmica actual, ara és més important que mai contribuir a generar una xarxa sòlida d’empreses que fomentin l’ocupació i l’activitat econòmica. El personal tècnic del servei, compta amb un ampli bagatge en l’assessorament i acompanyament a les petites i mitjanes empreses, amb el que atén a la ciutadania que vol desenvolupar una idea de negoci.

Els horaris d’atenció són de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, demanant cita prèvia al telèfon 93 810 06 98 Opció 2 o al correu electrònic sie@mancomunitat.cat.

Al seu torn, els Serveis Tècnics del Consell Comarcal presten serveis a la ciutadania, a les empreses, a les entitats i, sobretot, als ajuntaments de la comarca. Tenen delegades per llei les funcions d’informar quan es demanen llicències d’activitat i de tramitar i executar projectes FEDER de la Unió Europea; també tenen delegades, mitjançant convenis de prestació de serveis, totes aquelles funcions que els ajuntaments no poden prestar per si mateixos: gestió energètica, redacció de projectes, direcció d’obres, licitacions, informes i controls per a la prevenció i la seguretat en matèria d’incendis en establiments, activitats, infraestructures i edificis, sanejament, emissions a l’atmosfera, contaminació lumínica, sorolls, abocaments i inspecció i control de cases de colònies, entre d’altres.

Per demanar cita prèvia amb els Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Penedès cal telefonar al número 938 906 25 o enviar un correu electrònic a l’adreça ofitec@ccapenedes.cat.

Vilafranca del Penedès, 10 de setembre de 2020

Imatges relacionades

Destaquem