Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PLA DE CREIXEMENT I ASSESSORAMENT ESPECIALITZAT PER A EMPRESES DE L’ALT PENEDÈS

El dijous 18 de maig, de 9,30 a 11,30, es presentarà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès la 6a edició del programa “Accelera el Creixement”, que té com a objectiu impulsar el creixement de les empreses participants mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part dels consultors d’alt nivell, en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l’estratègia empresarial, la internacionalització, l’equip directiu, la comercialització i el màrqueting.

 

“Accelera el Creixement” es un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC; el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès hi participen com a agents de referència per a les empreses del territori interessades a participar-hi.


El programa està adreçat exclusivament a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys de vida, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona, i que tinguin la voluntat d'invertir en el seu creixement. En les cinc edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit un total de quinze empreses penedesenques, que han crescut en facturació, nivell d’exportació, plantilla, etc.


Les empreses de l’Alt Penedès que vulguin assistir a la presentació del programa que es farà el dia 18 de maig, s’han d’inscriure a través de l’enllaç https://goo.gl/uKGGse, que es troba a la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal.


Vilafranca del Penedès, 9 de maig de 2017
 

Destaquem