Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PLA DE VIABILITAT EMPRESARIAL PER A LES PIME

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Servei de Creació d’Empreses, informa del programa “Pla de Viabilitat Empresarial” per fer front a la crisi de la COVID-19

Hi poden participar les empreses d’entre 5 i 249 treballadors,  amb matriu o centre de decisió a Catalunya i amb 3 o més anys d’activitat. Especialment està adreçat a les empreses que han estat uns mesos sense facturar, que han vist com ha augmentat considerablement el seu endeutament o que han hagut de reduir personal o han fet un ERTO.

És un programa 100 % subvencionat, en el qual la patronal PIMEC i la Generalitat de Catalunya posen a disposició de les petites i mitjanes empreses eines per ajudar-les en aquests temps difícils i d’incertesa. Els proposa opcions com digitalitzar el negoci per fer-les més competitives, canviar el model de negoci o transformar directament el negoci.

Les empreses que s’acullin a aquest programa tindran una primera fase de diagnosi digital en la qual rebran un informe personalitzat, amb els indicadors clau, les conclusions, les recomanacions i una anàlisi comparativa sectorial. En aquesta primera fase també disposaran d’un campus virtual amb una oferta de píndoles formatives que ajudaran a la capacitació dels equips (una plataforma digital basada en tecnologies de Machine learning i Big Data que permet fer una evolució comparativa amb dades del mateix sector).

A la segona fase, seran seleccionades 3.000 empreses per fer una diagnosi individualitzada amb professionals experts, per tal de presentar i estudiar l’informe de recomanacions i definir punts prioritaris que cal treballar per aconseguir la viabilitat empresarial.

I finalment, a la tercera fase del programa, s’escolliran 500 empreses que rebran un  acompanyament per definir les claus del pla de viabilitat i per implementar les accions necessàries a mitjà i llarg termini.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa Catalunya Emprèn i com a Centre Local d’Atenció a les Empreses de la Diputació de Barcelona, informa sobre aquest programa a les empreses de la comarca. Per a més informació cal trucar al telèfon Tel. 93 890 00 00 ext. 124, escriure un correu electrònica a l’adreça procom@ccapenedes.cat o concertar CITA PREVIA a través de la pàgina web del Consell Comarcal https://www.ccapenedes.cat/cita-previa

El termini per inscriure’s al programa “Pla de Viabilitat Empresarial” és el 15 de març de 2021.

Vilafranca del Penedès, 9 de març de 2021

Destaquem