Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE LES CLÀUSULES TERRA

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una xerrada informativa sobre la situació actual de les reclamacions per clàusules terra

 

Més de 700 persones de tota la comarca s’han adreçat al Servei de Consum del Consell Comarcal per conèixer els seus drets respecte de les clàusules bancàries en els préstecs hipotecaris que la justícia ha considerat abusives; principalment, les clàusules terra i les d’imputació de les despeses de constitució.

Els procediments de mediació han finalitzat, en moltes ocasions, de forma favorable a les persones consumidores, però encara hi ha moltes persones afectades que no han pogut cobrar i que es veuen abocades a plantejar una demanda judicial.

La xerrada es farà el dilluns 18 de desembre, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes del Consell Comarcal (entrada pel carrer de Sant Julià, s/n).

En aquesta xerrada, organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de les associacions de consumidors més representatives de Catalunya, s’intentarà donar resposta a preguntes com:

  • Què puc fer davant la negativa de l’entitat financera a tornar-me els diners?
  • He d’acceptar l’oferta que m’ofereixen?
  • És molt car anar a judici?
  • El guanyaré?
  • Puc reclamar també les despeses de constitució de la hipoteca?
  • I si tinc índex de referència de préstec hipotecari (IRPH)?

Les persones que estiguin interessades a assistir-hi han de confirmar la seva assistència a través de l’adreça electrònica consum@ccapenedes.cat.

Vilafranca del Penedès, 14 de desembre de 2017
 

 

 

Destaquem