Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “L’ESPERIT DEL BOSC”

L’11 de juliol, l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès, va presentar el conte “L’Esperit del Bosc” a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El conte és una iniciativa dels nens i nenes de l’Institut Escola de Sant Quintí de Mediona i té com a protagonista la mascota del cap gros, Gota de Sang, representativa de l’Associació. És un conte carregat de màgia i amb molts valors socials.

L’escriptor Miquel Florido i l’il·lustrador Ricardo Villas van ser els encarregats de donar el toc final perquè el conte “L’Esperit del Bosc” veiés la llum per primera vegada.

L’Associació de Donants de Sant de l’Alt Penedès dona les gràcies a totes les persones entitats que han fet possible aquest esdeveniment: el Consell Comarcal, la Federació Catalana d’Associacions de Donants de Sang, Serveis Mèdics Penedès i Institut Escola Sant Quintí de Mediona.

El 25 d’agost, amb ocasió de la Marató de Donants de Sang que es farà a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, l’escriptor Miquel Florido signarà els llibres que l’Associació regalarà a totes les persones que vagin a donar sang.

Vilafranca del Penedès, 13 de juliol de 2023

Imatges relacionades

Destaquem