Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRIMERA REUNIÓ DE LA TAULA POLÍTICA DE REGIDORIES DE JOVENTUT AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

L’objectiu d’aquesta trobada era compartir, intercanviar i explicar les noves iniciatives i propostes que es plantegem des del Servei comarcal de Joventut per a la legislatura 2023-2027

Convocats pel Servei Comarcal de Joventut, els regidors i les regidores van tenir l’oportunitat de conèixer-se entre si i de conèixer la nova consellera comarcal de Joventut, Foix Pareta, i el personal que treballa a l’Oficina Jove del Consell Comarcal. A més a més, en aquesta trobada van comptar amb la presencia de la coordinadora territorial i de les dues  tècniques referents de la coordinació territorial de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Actualment hi ha 23 ajuntaments de l’Alt Penedès que tenen conveni de col·laboració en matèria de Joventut amb el Consell Comarcal. La reunió del dimarts 17 de gener va servir per explicar als nous regidors i regidores: les novetats dels nous convenis de col·laboració en matèria de joventut 2024-2027; el nou Pla Nacional de Joventut 2030; el Pla d’actuació de l’Oficina Jove 2024, emmarcat dins de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil XNEJ; el nou Pla Comarcal de Joventut 2024-2027, que s’elaborarà aquest any, i presentar tots els serveis i projectes que s’ofereixen des del Servei Comarcal als ajuntaments de la comarca. També se’ls hi va donar l’informe d’avaluació de les sortides dels Punts Mòbils de Salut 2023 realitzades als seus municipis.

A més de la Taula Política Comarcal de Joventut, hi ha una Taula Tècnica que es reuneix mensualment i que decideix les activitats que es duen a terme a cada municipi en el marc dels programes del Consell Comarcal per a les persones joves. I una Taula Tècnica de personal compartit que es reuneix mensualment amb els i les diferents professionals de joventut dels 15 ajuntaments que comparteixen el personal.

Vilafranca del Penedès, 23 de gener de 2024

Destaquem