Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa de mesures actives d'inserció per a persones destinataries de la renda minima d'inserció (MARMI)

Des del Novembre del 2014 el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal ha endegat un nou programa d’ inserció, “Mesures actives d’ inserció per a persones destinatàries de la renda mínima d’ inserció”,  que té com objectiu millorar l’ ocupabilitat de les persones en situació d’atur i contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses de la comarca. El programa està cofinanciat pel Departament d’ Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu.

 
Es tracta d’ un programa adreçat a  30 persones acollides a  la  prestació  de la Renda Mínima d’ Inserció (RMI) i que es comprometen a seguir un itinerari d'inserció personalitzat . Es porta a terme l'elaboració d'un pla individual d'inserció que combina  diferents tipus d'accions de caràcter integral mitjançant el  Disseny d’ un Itinerari i el suport professional al llarg del seu procés.
 
El projecte, també, contempla la prospecció empresarial amb el propòsit d’ informar de les bonificacions contractuals que pot beneficiar contractar persones adscrites al programa, així com, la possibilitat de la realització de pràctiques amb un seguiment exhaustiu per part dels tècnics del Programa esmentat. 
 
Aquest programa està integrat en el Departament de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal  que porta a terme diferents programes, projectes i estudis que tenen com objectiu millorar l ’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses de la comarca.
 
Vilafranca del Penedès, 3 de Novembre del 2014
 
          
 

 

Destaquem